PRISER

Hos Handcrafted Interior har vi ingen standard moduler og dermed heller ikke en prisliste man kan downloade.

Vi bestræber os på at kundens ønsker og behov er centrum for produktionen og låser os derfor ikke fast i standarder, men udvikler os konstant i samspil med vores kunder.

Vores administration er let og vi har eget snedkeri i Letland. Dette betyder at priserne på vores køkkener er rigtig fornuftige.

Intet køkken er ens og kontakt os endelig for at komme med et oplæg med dit drømmekøkken.

Herunder er priser og produktinformation på 3 forskellige typer Handcrafted Interior Køkkener.

 City Kitchen

City Kitchen

City Kitchen 
Vores City Kitchen er specielt egnet til lejligheder, hvor hvert et hjørne tæller.  Alle vores køkkener er håndlavet og det giver os derfor mulighed for at udnytte pladsen optimalt

Her er der tænkt i funktionalitet og i et tidsløst design, som ikke ”larmer” for meget.

Fronterne er lavet i en slidstærk Md, som er malet hvide. Bordpladen er lavet i massivt egetræ og olieret efter kundens ønske. Køkkenet består af et vaskeskab med en hylde og affaldssystem, et skab med hylder og et element til ovn. 2 top skabe med en hylde i hvert skab, samt et top skab med plads til indbygget emhætte

Pris  19.800 kr. inklusiv opsætning

 Happy Family

Happy Family

Happy Family
Vores Family Kitchen er lavet med henblik på at skabe et rum med mange muligheder.  Her er der plads til at udfolde sig med madlavningen, samtidigt med at ungerne laver lektier ved køkken øen.  Med et utal af opbevarings muligheder er dette køkken ideelt for den pladskrævende familie.

Køkkenet er bygget i sort olieret ask med synlig træstruktur.  Bordpladen er produceret i Absolutte Black granit 3 cm tyk.  Alle skuffer er lavet i egetræ olieret efter kundens ønske.  Køkkenet består af 5 moduler med 2 træ skuffer i hvert modul.  Derudover er der 3 moduler med henholdsvis et vaske skab med affaldssystem, samt 2 moduler med hylder.

Pris  59.000 kr. inklusiv opsætning

 Feinschmecker Kitchen

Feinschmecker Kitchen

Feinschmecker Kitchen
I vores Feinschmecker køkken er der blevet lagt ekstra meget vægt på detaljen.  Her har hvert modul udskæringer, håndlavet porcelænsgreb, og 3 træ skuffer. I to af modulerne forefindes bestik inddelere lavet i massiv egetræ.

Bordpladen består af en 3 cm tyk Carrera marmor plade, poleret efter jeres ønske.  Derudover er der specielt bygget en emhætte kasse i samme design som køkkenet.

Køkkenet er bygget i egetræ, herefter grundet og til sidst, når opsætningen er fuldført, malet med pensel.  Dette er med henblik på at opnå en autentisk og smuk overflade. Køkkenet består af 2 højskabe med plads til henholdsvis ovn og mikroovn, samt diverse hylder, 6 moduler med 3 træ skuffer i hvert modul.  Til sidst et højskab med plads til indbygget hårde hvidevare.

I alt et 5.4 m langt køkken med alt hvad hjertet kan begærer.

Pris 89.000 kr. inklusiv opsætning.