PRISER

Hos Handcrafted Interior har vi ingen standard moduler og dermed heller ikke en prisliste man kan downloade.

Vi bestræber os på at kundens ønsker og behov er centrum for produktionen og låser os derfor ikke fast i standarder, men udvikler os konstant i samspil med vores kunder.

Vores administration er let og vi har eget snedkeri i Letland. Dette betyder at priserne på vores køkkener er rigtig fornuftige.

Intet køkken er ens og kontakt os endelig for at komme med et oplæg med dit drømmekøkken.

Herunder er priser og produktinformation på 2 forskellige typer Handcrafted Interior Køkkener.

 Happy Family

Happy Family

Happy Family
Vores Family Kitchen er lavet med henblik på at skabe et rum med mange muligheder.  Her er der plads til at udfolde sig med madlavningen, samtidigt med at ungerne laver lektier ved køkken øen.  Med et utal af opbevarings muligheder er dette køkken ideelt for den pladskrævende familie.

Køkkenet er bygget i sort bejdset ask med synlig træstruktur.  Alle skuffer er lavet i natur olieret egetræ.  Køkkenet består af 5 moduler med 2 træ skuffer i hvert modul.  Derudover er der 3 moduler med henholdsvis et vaske skab, samt 2 moduler med hylder.

Pris  79.000 kr.

 Feinschmecker Kitchen

Feinschmecker Kitchen

Feinschmecker Kitchen
I vores Feinschmecker køkken er der blevet lagt ekstra meget vægt på detaljen.  Her har hvert modul klassiske udskæringer, for-ramme og 3 træ skuffer. 

Derudover er der specielt bygget en emhætte kasse i samme design som køkkenet.

Køkkenet er bygget i egetræ og egetræs finer med synlig træstruktur, med henblik på at opnå en autentisk og smuk overflade. Køkkenet består af 2 højskabe med plads til henholdsvis ovn og mikroovn, samt diverse hylder, 6 moduler med 3 træ skuffer i hvert modul.  Til sidst et højskab med plads til indbygget hårde hvidevare.

I alt et 5.4 m langt køkken med alt hvad hjertet kan begærer.

Pris 99.000 kr.