Om Os

Handcrafted Interior er et ungt og innovativt køkkenfirma. Vores fokus er smukt design, håndlavet i træ.  

Hos os er alle køkkener unikke, ingen køkkener er ens og alt skræddersyes til vores kunders ønsker og drømme.

Som vores navn Handcrafted Interior også antyder laver vi andet end køkkener. Vi tilbyder ligeledes andre løsninger som indbyggede skabe, reoler og andre håndlavede møbler samt marmor og granit bordplader.

Handcrafted Interior er stiftet i sommeren 2014 af Roberts Valters og Charlotte M. Døngart.

Robert har boet en årrække i Danmark, men stammer oprindeligt fra Letland, hvor han arbejdede i køkkenbranchen. Roberts store interesse har dog altid været at restaurere antikke møbler.

Charlotte har en baggrund indenfor modebranchen. Hendes interesse har altid været at skabe et smukt og innovativt design, som ikke bare ser lækkert ud, men som er funktionelt i alle henseende.

Vores forskellighed ser vi som en enorm fordel, da vi er i stand til at levere køkkener og andre møbler i fantastisk kvalitet, hvor kærligheden for håndværket skinner tydeligt igennem.

Desuden er vi firstmovers på design og funktionalitet og da vi ikke kører med faste design linjer, men laver alle køkkener fra bunden kan vi også levere køkkener i klassisk og tidløst design.

Vores køkkener bliver håndlavet i Letland hvilket betyder at vi kan tilbyde en hurtig leveringstid samt et skræddersyet køkken lavet i træ til priser der generelt udkonkurrerer de gængse køkkenfirmaer, som tilbyder finer køkkener i masseproduktion.

Kontakt os for en snak om dit drømmekøkken.

Roberts Valters & Charlotte M. Døngart

Besøg vores showroom.

Besøg vores showroom.