CLEAN KØKKEN

Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5284aa_web_1.jpg

CLEAN kollektionen repræsenterer et tidløst og funktionelt design, hvor de rene linjer i sammenspil med de smukke træfronter er i fokus.

  • Forrammer: CLEAN kollektionen kan fremstilles med eller uden forramme. Ønskes forramme, kan de både være udelukkende vertikale, udelukkende horisontale eller være vores klassiske forramme rundt om hvert modul. 

  • Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne. Det har indflydelse på det overordnede køkkenlook.

  • Til alle de håndlavede skuffer i vores CLEAN kollektion kan tilkøbes speciallavede inddelere. De bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvor det ønskes. Vi har 10 forskellige design, der alle egner sig til forskellige formål. For eksempel til bestik, krydderier og knive.  

  • Farver: Vi har et alsidigt udvalg af farvetoner, som alle giver et flot sammenspil med vores håndlavede møbler. Ønskes en specifik farvetone, der ikke er i vores sortiment, skal vi blot have NCS-farvekoden, så producerer vi farven mod en tillægspris. 

  • Greb: Hos Handcrafted Interior kan de gamle greb genbruges, eller der kan købes nye. De nye kan vi bestille fra en af vores beslagleverandører. Priserne varierer fra model til model.

  • Bordplade: Vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. I og med, at vores køkkener er snedkereret, er det først muligt at opmåle til bordplade, efter køkkenet er monteret. Derfor er det også muligt at bestille en midlertidig bordplade. Prisen varierer alt efter mål. 

  • En specieldesignet emhætteboks er med til at bevare den røde tråd med resten af udtrykket i det nye CLEAN køkken. Alle vores emhætter bliver designet fra bunden og er håndlavede, så de passer til rummet, køkkenlooket og den valgte indsatsemhættemodel.

Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5299-1a_web.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5301a_web.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5677a_web_1.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5689a_web_3.jpg
Handcrafted_interior_Kitchen_clean_DSC5150aa_web_4.jpg