CLEAN KØKKEN

Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5284aa_web_1.jpg

CLEAN kollektionen repræsenterer tidsløst og funktionelt design, hvor de rene linjer, i sammenspil med de smukke træfronter, er i fokus.

  • CLEAN kollektionen, kan vælges med eller uden for-ramme. Vælger man med for-ramme, kan man desuden vælge om det skal være udelukkende vertikale for-rammer eller horisontale for-rammer eller vores klassiske for-ramme rundt om hvert modul. 

  • Soklen, kan vælges som udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne, alt afhængigt at det look man ønsker.

  • Der kan tilkøbes speciallavet inddelere til de håndlavede skuffer. Disse bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvori man ønsker dem placeret og fås i 10 forskellige designs til forskellige formål og behov; så som bestik, krydderier, knive etc.

  • Farver: Vi har et alsidigt udvalg af smukke farvetoner, som giver et flot sammenspil til vores håndlavede møbler. Såfremt man ønsker en alternativ specifik farvetone, skal vi blot have den ønskede NCS farvekode og kan derefter source farven for en tillægspris. 

  • Greb: Hos Handcrafted Interior, kan man enten købe eller genbruge de greb man ønsker eller vi kan bestille greb fra en af vores beslag leverandører. Priserne varierer fra model til model.

  • Bordplade: Vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. I og med vores køkkener er snedkereret, er det først muligt at opmåle til bordplade, efter køkkenet er monteret. Derfor er det også muligt at bestille en midlertidig bordplade. Prisen varierer alt efter mål. 

  • Der kan tilkøbes en specieldesignet emhætteboks, som det sidste prik over i´et til et fuldendt køkkenlook. Vores emhættebokse er håndlavede og designet fra bunden, med afsæt i det pågældende rum, køkken look og valgte indsatsemhætte model. 

Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5299-1a_web.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5301a_web.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5677a_web_1.jpg
Handcrafted_interior_kitchen_clean_DSC5689a_web_3.jpg
Handcrafted_interior_Kitchen_clean_DSC5150aa_web_4.jpg