KBH KØKKEN

Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5717a_web.jpg

KBH Kollektionen er en hyldest til det klassiske Københavnerkøkken med forramme og overfalsede låger, der skaber en smuk dybde.

KBH er udviklet med henblik på traditionelle snedkerdetaljer, der har et tidløst og stilrent design med plads til farver og fine greb. Det giver køkkenet et gennemarbejdet look med et personligt præg. 

KBH kollektionen har altid forramme og overfalsede låger.

  • Soklen: Alt afhængig af det look, der ønskes, kan soklen være i niveau med fronterne, udestående eller tilbagestående.  

  • Skuffer: Vi har 10 forskellige design/modeller til at inddele skufferne med. De kan tilkøbes og placeres i de skuffer, hvor det ønskes. For eksempel inddelere til bestik, krydderier og knive.

  • Farver/Overfladebehandling: Mange alternativer til farvetoner, der alle passer godt til vores håndlavede møbler. Ønskes en farve udenfor vores sortiment, kan vi skabe den ud fra NCS-farvekoden. KBH kollektionen kan også produceres med overflader i naturolie eller bejdse. Ønskes en overflade i bejdse, har vi flere forskellige toner at vælge imellem.

  • Greb: De gamle greb kan genbruges, eller der kan købes nye. Vi kan bestille greb hjem til dig fra vores beslagleverandør. Priserne varierer fra model til model.

  • Bordplade: Gennem vores tætte samarbejde med en af Danmarks bedste leverandører af bordplader. 

  • Specialdesignet emhætteboks kan tilkøbes. Den er håndlavet og designet til rummet, den valgte emhætte og det overordnede køkkenlook.  

Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5727a_web.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5742a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5754a_web.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5739_web_4.jpg