KBH KØKKEN

Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5717a_web.jpg

KBH Kollektionen, er en hyldest til det klassiske Københavner køkken, med for-ramme og overfalsede låger, der skaber en smuk dybde.

KBH er udviklet med henblik på traditionelle snedker detaljer, der skaber et tidløst og stilrent design, med plads til farver og fine greb, der giver det et gennemarbejdet look med et personligt præg. 

  • KBH kollektionen, laves med for-ramme og overfalsede låger. 

  • Soklen, kan vælges som udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne, alt afhængigt at det look man ønsker.

  • Der kan tilkøbes speciallavet inddelere til de håndlavede skuffer. Disse bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvori man ønsker dem placeret og fås i 10 forskellige designs/modeller til forskellige formål og behov; så som bestik, krydderier, knive etc.

  • Farver/Overflade behandling: Vi har et alsidigt udvalg af smukke farvetoner, som giver et flot sammenspil til vores håndlavede møbler. Såfremt man ønsker en alternativ specifik farvetone, skal vi blot have den ønskede NCS farvekode og kan derefter source farven for en tillægspris. KBH kollektionen kan desuden vælges med overflader i natur olie eller bejdse. Såfremt man vælger bejdsede overflader, har vi flere forskellige toner, man kan vælge ud fra.

  • Greb: Hos Handcrafted Interior, kan man enten købe eller genbruge de greb man ønsker eller vi kan bestille greb fra en af vores beslag leverandører. Priserne varierer fra model til model.

  • Bordplade: Vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. 

  • Der kan tilkøbes en specieldesignet emhætteboks, som det sidste prik over i´et til et fuldendt køkkenlook. Vores emhættebokse er håndlavede og designet fra bunden, med afsæt i det pågældende rum, køkken look og valgte indsatsemhætte model. 

Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5727a_web.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5742a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5754a_web.jpg
Handcrafted_interior_kbh_kitchen_DSC5739_web_4.jpg