Nyt køkken – hvad skal jeg vælge?

nyt-koekken.jpg

Skal du have nyt køkken? Og drømmer du om det ultimative køkken, der passer perfekt til din bolig, din stil og din indretning? Så bør du overveje et håndbygget snedkerkøkken fra Handcrafted Interior. Her kan du få opfyldt alle dine drømme om et unikt køkken bygget præcist til dig i ægte træ – til en pris der ligger på linje med standardkøkkener fra de lidt mere eksklusive producenter. Læs med, og se de mange muligheder.

Hvilket køkken skal du vælge, når du skal have nyt køkken?

Ja, der findes de traditionelle nye køkkener opbygget af standardelementer på standardmål med standardlåger og standard-alting. Dem ser du alle vegne!

Og så findes der håndbyggede snedkerkøkkener! De er skabt helt fra bunden i rent træ af passionerede snedkere, der kan deres håndværk til perfektion. Præcist på de mål, du har brug for. Den slags køkkener findes der kun et af! Nemlig det, der er bygget til at blive sat op hjemme hos dig.

For køkkenet skabes og bygges fra grund af, så det passer lige nøjagtigt til at stå i netop dit køkken – og ingen andre steder. I hvert fald når du bestiller snedkerkøkken hos Handcrafted Interior. Alt skabes helt fra bunden i ægte træ hele vejen igennem på de mål, vi har taget og med det udseende og i de materialer, du synes allerbedst om.

Når det nye køkken skal være dit drømmekøkken

Det giver dig helt nye muligheder for at få lige nøjagtigt det køkken, du altid har drømt om. For med et snedkerkøkken fra os kan du få design, farver, træsorter og bordplader i sten, marmor og træ, nøjagtigt som du vil have dem.

Derfor kan du indrette køkkenet præcist efter dit hoved, din livsstil og den bolig, det skal stå i. De erfarne køkkendesignere hos Handcrafted Interior skaber dit drømmekøkken i samarbejde med dig – og du kan få hjælp fra en af Danmarks mest erfarne indretningsstylister til at sikre, at indretningen bare bliver helt perfekt.

Alt bygges i hånden

Der er ingen standardmoduler eller standardmål, der kan spænde ben for den optimale indretning af dit køkken. Hvert eneste skab eller skuffe er opbygget i hånden på nøjagtig de mål, der passer ind, og med den indmad og opdeling, der passer til det, du har tænkt dig at opbevare i den.

Så passer det med, at hvert modul i køkkenet skal være på f.eks. 48,5 cm i bredden, for at udnytte pladsen i dit køkken optimalt og samtidig skabe det mest æstetiske udtryk, er det sådan, vi bygger det. Med et snedkerkøkken er der ingen spildplads, fordi du ikke kan få standardmodulerne til at gå op med den plads, du har til rådighed. Og ingen kompromisser du er nødt til at indgå, fordi der er standardmål, du er nød til at leve med.

Unik skabelsesproces for et nyt køkken

Skabelsesprocessen er helt unik: Dit nye køkken er nemlig i de samme hænder hele vejen fra en af vores dygtige snedkere tager det første stykke træ i hånden til dit nye køkken på vores værksted i Letland, og til den selvsamme snedker sætter den sidste køkkenskuffe i det færdigopsatte køkken hjemme hos dig.

Undervejs opbygger snedkerne hele køkkenet i værkstedet, nøjagtig sådan som det kommer til at stå hjemme hos dig. Derfor har de allerede haft samlet altid en gang før, når de sætter det op i dit køkken.

Det giver en meget smidigere og helt perfekt opsætning af køkkenet, fordi snedkerne har haft samlet det før. Samtidig gør vores snedkeres store passion og håndværksmæssige stolthed, at de som det mest selvfølgelige lægger alle kræfter i for at kunne levere et helt fantastisk, flot køkken til dig.

Det giver dig det ultimative drømmekøkken, skabt kun til det sted, hvor det skal stå. Det er et køkken, du kan glædes over og være stolt over i mange år fremover.

Alle har plads til et snedkerkøkken

Det allerbedste ved de snedkerkøkkener, vi bygger hos Handcrafted Interior er, at alle har plads til dem. Det gælder uanset om du bor i en stor villa eller i en lille, eksklusiv bylejlighed med minimal plads til et køkken.

For med et køkken bygget på nøjagtig de mål, du har hjemme hos dig, kan vi udnytte pladsen optimalt – uanset hvor meget eller lidt plads du har.

Nyt køkken til din villa

Bor du i en villa, har du sandsynligvis plads til et stort køkken. Her giver et snedkerkøkken på mål masser af muligheder for at skabe et både flot og godt arbejdsrum til gastronomisk arbejde, samtidig med at køkkenet kan danne rammerne både om:

·         hverdagen, hvor du hjælper ungerne med lektierne eller drøfter ferie- eller weekendplanerne med din partner, mens I laver mad

·         uformelle sammenkomster med venner, familie eller samarbejdspartnere over en let frokost eller et godt glas vin ved køkkenbordet

·         forberedelserne, når maden skal tilberedes og anrettes til gæsterne ved fødselsdagsselskabet, forretningsmiddagen eller hvad der måtte være tale om.

Vælg mellem flere forskellige kollektioner

Som udgangspunkt for dit køkkendesign, kan du vælge mellem flere forskellige kollektioner, f.eks.:

SHAKER: Eksklusivt, elegant køkken, skabt efter Shaker-bevægelsens håndværksmæssige traditioner. Kan tilpasses til enten et skarpt, elegant eller mere herskabeligt udtryk.

CLEAN: Tidløs, funktionelt design med smukke træfronter. Farve eller træsort på fronterne kan tilpasses, ligesom forrammer, greb og forløb på soklen kan varieres efter din personlige smag.

RUM: Klassisk, nordisk design med kvadratiske grebslister på skabe og skuffer. Finerede træflader giver roligt, stramt arkitektonisk udseende. Et helt tidløst køkken, der aldrig går af mode.

SKOV: Kollektion med et harmonisk og meget organisk udtryk i et grafisk rent design. Har kvadratiske greb fræset ud i fronterne. Fås enten med farvede eller fronter i natur.

Hvilket køkken skal jeg vælge?

Hvilke af vores køkkenkollektioner, du skal vælge at tage udgangspunkt i, er naturligvis helt op til dig. Alle vores kollektioner kan – som allerede nævnt – tilpasses på et hav af måder, både når det kommer til valg af forrammer, sokler, greb og andre designmæssige detaljer.

Således kan du tilpasse:

  • Forrammer: Vælg et køkken helt uden forrammer, med kun vertikale eller kun horisontale forrammer. Eller med forrammer rundt om hvert enkelt modul.

  • Soklen: Vælg mellem sokler placeret udvendigt på fronten, tilbagetrukne sokler, eller sokler i niveau med fronten. Soklens placering har stor betydning for køkkenets udtryk i rummet.

  • Skuffeopbygning: Alle skuffer er bygget i massivt træ og fingertappede for optimal holdbarhed. Vælg mellem 10 klassiske indretninger, eller skab din helt egen.

  • Fronter: Vælg fronter i vores smukke standardfarver, eller en farve efter eget valg fra NCS-farveskalaen. Eller vælg fronter i natur med gennemgående årer på tværs af låger og skuffer.

  • Greb: Vælg mellem et bred udvalg af greb, genbrug greb fra dit tidligere køkken, eller vælg en kollektion med udfræsede greb eller grebslister integreret i skuffer og låger.

  • Bordpladen: Gennem Danmarks mest erfarne leverandører af bordplader, kan vi levere bordplader i smukke natursten eller i ægte marmor. Eller vælg en bordplade i en holdbar træsort.

Vi kan også levere en specialdesignet emhætte-boks til dit nye snedkerkøkken, der passer præcist til den emhætte, du har valgt. Designet tilpasses køkkenet og lokalet, så du får en emhætte-løsning, der virker 100 % integreret i dit nye køkken og det lokale, det står i.

Hvorfor begrænse dig til et snedkerkøkken?

Du kan også opgradere andre af husets opbevaringsløsninger og badeværelsesmøbler til håndbyggede løsninger fra Handcrafted Interior i samme materialer og udseende som dit køkken. Det vil skabe en rød tråd gennem hele boligens indretning, som vil understrege det herskabelige og gennemførte look.

Nyt køkken til lejligheden eller andelsboligen

Du behøver ikke at bo i en stor herskabsvilla for at kunne installere et snedkerkøkken i dit hjem. Også dig, der bør i ejerlejlighed eller andelsbolig kan få et skræddersyet nyt køkken fra Handcrafted Interior.

Her har du nøjagtige lige præcis de samme valgmuligheder, som hvis du boede i eget hus. Samtidig kan du oftest få en meget bedre udnyttelse af køkkenpladsen, netop fordi der ikke er nogen standardmål som begrænser dig.

Samtidig er det også nemt at indarbejde eksisterende rørføringer og andre installationer, så de bliver gemt væk i designet. Det giver ikke bare et meget smukkere køkken. Det gør det også muligt at udnytte pladsen der, hvor du måtte give fortabt med et standardkøkken.

Det klassiske københavnerkøkken

Særligt populær til lejligheder er vores kollektion KBH. Her har vi hentet inspiration fra det klassiske københavnerkøkken, som det så ud i 1950’erne med overfalsede låger og synlige forrammer.

Lige som med vores øvrige køkkenkollektioner kan KBH tilpasses med farver og greb efter det eget ønske. Samt naturligvis indrettes med præcis de indsatser i skufferne, der er mest praktiske til formålet, og  skabsopbygninger der passer nøjagtigt til det behov du har – og det sted, hvor køkkenet sættes op.

Skabe til hvidevarer, ovne, varmeskabe, indbyggede espressomaskiner, skuffekøleskabe og alle mulige andre moderne køkkeninstallationer, kan ligeledes tilpasses nøjagtigt til dine præferencer og de valgte hvidevarer.

Nyt køkken til sommerhuset

Et exceptionelt sommerhus kræver et unikt, nyt køkken. Her er snedkerkøkkenet fra Handcrafted Interior igen det ultimative og kompromisløse valg. Det kan skræddersys præcist til det sted i sommerhuset, hvor køkkenet skal være – og nøjagtig til den stil som sommerhuset er bygget og indrettet i

Har du f.eks. et stort, åbent sommerhus med vinduer hele vejen rundt, kan vi således levere et køkken uden højskabe, der spærrer for udsigten. Eller skabe et udekøkken til terrassen, som tillader dig at tage madlavningen med udenfor på den varme sommerdage og -aftener.

Igen har du mulighed for at skabe dit helt eget unikke, nye køkken til sommerhuset baseret på alle vores kollektioner. Rund køkkenet af med en god, solid bordplade i sten eller marmor, der kan holde til, at køkkenbordet nogle gange bruges til lidt andre ting i sommerhuset, end du ville udsætte det for derhjemme.

Nyt køkken til et lille rum

Er køkkenet ikke det største rum i din bolig, kan du udnytte pladsen optimalt med et snedkerkøkken. Dels fordi vi ikke arbejder med standardmoduler på standardmål, og dels fordi indretning og formgivning kan tilpasses præcist til forholdene på stedet.

Nyt køkken eller renovering

Det kan også være, du allerede har et køkken, du egentlig er meget godt tilfreds med. Så kunne en køkken-renovering måske være en bedre løsning for dig. F.eks. ved at udskifte fronterne til nogle mere eksklusive materialer, der er mere oppe i tiden.

Men uanset hvor godt et køkken, du allerede har, betaler det sig sjældent at renovere på det. For den del af køkkenet, der ikke bliver opdateret, vil før eller siden bukke under for tidens tand. Eller for den øgede belastning fra nye låger eller skuffer i mere solide materialer.

Så hellere tage udgangspunkt i de elementer fra det gamle køkken, du var tilfreds med og så skabe det ultimative, håndbyggede drømmekøkken helt fra grunden sammen med os.

For yderligere køkken-inspiration, se vores køkkensektion her på hjemmesiden.

Vores køkkendesigner kan samtidig rådgive dig omkring den optimale indretning af køkkenet, så du får de mest hensigtsmæssige arbejdsgange, og kan færdiggøre dine kulinariske kreationer på den mest effektive og nemmeste måde.

Hvad koster et nyt køkken med montering?

Den samlede investering i et nyt snedkerkøkken fra Handcrafted Interior beror på,

  • hvilken af vores kollektioner du vælger som grundlag for dit nye køkken

  • hvor mange skuffer og skabe, samt hvilken opbygning af disse, du vil have

  • hvilke greb, bordplade og eventuelt hvidevarer, der skal indgå i leverancen

Netop fordi vi ikke kører med standardmoduler og standardmål, er det derfor svært at komme med en konkret prisindikation på et snedkerkøkken til en bestemt type bolig. Vi kan kun give dig et konkret køkken-tilbud, når vi har regnet på netop det køkken, du har drømt om.

Vi har dog opbygget et par priseksempler på snedkerkøkkener, du kan se her.

Men uanset hvilken størrelse og udformning, du vælger til dit nye snedkerkøkken, får du mest og bedst snedkerkøkken for pengene, når du handler hos os. Vi er nemlig det køkkenfirma herhjemme, der uden sammenligning har den bedste pris på snedkerkøkkener.

Du har derfor de bedste muligheder for at få opfyldt dine køkkendrømme til en fair og gennemskuelig pris, når du køber snedkerkøkken af os.

Derfor: Book et møde i vores showroom i København eller Århus med en af vores køkkendesignere. Dermed har du taget det første, afgørende skidt på rejsen med det ultimative nye køkken til dit hjem.

Book dit møde allerede i dag!