RUM KØKKEN

Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4824-1a_web_4.jpg

RUM Kollektionen er udviklet med henblik på at hylde de nordiske designtraditioner.

Vi producerer RUM køkkener med en kvadratisk grebsliste og store finerede træflader, der sikrer et roligt, men stramt arkitektonisk look. 

  • Forrammer: RUM kollektionen kan opføres med eller uden forramme. Forrammen kan både være udelukkende vertikal, udelukkende horisontal eller vores klassiske forrammer om hvert produkt.  

  • Soklen kan både være tilbagetrukket eller i niveau med fronterne. Det kommer an på, hvilket look der ønskes.

  • Til de håndlavede skuffer kan tilkøbes speciallavede inddelere. Inddelerne bliver monteret i de skuffer, hvor det ønskes. Vi tilbyder 10 forskellige modeller. For eksempel til opbevaring af knive, krydderier eller bestik. 

  • Farver/Overfladebehandling: Vi har mange alternativer af farvetoner og overfladebehandlinger til RUM køkkenet. De passer alle godt til vores håndlavede møbler. Ønskes en anden farve, kan vi skaffe den mod en tillægspris, dersom NCS-farvekoden oplyses. RUM kollektionen kan desuden skabes med overflader i naturolie eller bejdse. De bejdsede overflader fås i forskellige toner.

  • Greb: RUM kollektionen produceres med vores RUM grebsliste.

  • Bordplade: Muligt at få hjælp til den rette bordplade, da vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. 

  • Ønskes en specieldesignet emhætteboks, kan den fås som tilkøb. Den sikrer et fuldendt køkkenlook.  Alle vores emhættebokse er designet fra bunden og håndlavede. Dermed kan vi tage hensyn til det pågældende rum, køkkenlooket og den valgte indsatsmodel.  

Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4786a_web_3.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4837a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4852a_web_4.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4834a_web_2.jpg