RUM KØKKEN

Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4824-1a_web_4.jpg

RUM Kollektionen, er udviklet med henblik på at hylde de nordiske design traditioner.

RUM produceres med en kvadratisk grebsliste og store finerede træ flader, der sikre et roligt, men stramt arkitektonisk look. 

  • RUM kollektionen, kan vælges med eller uden for-ramme. Vælger man med for-ramme, kan man desuden vælge om det skal være udelukkende vertikale for-rammer eller horisontale for-rammer eller vores klassiske for-ramme rundt om hvert modul. 

  • Soklen, kan vælges som tilbagetrukket eller i niveau med fronterne, alt afhængigt at det look man ønsker.

  • Der kan tilkøbes speciallavet inddelere til de håndlavede skuffer. Disse bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvori man ønsker dem placeret og fås i 10 forskellige designs/modeller til forskellige formål og behov; så som bestik, krydderier, knive etc.

  • Farver/Overflade behandling: Vi har et alsidigt udvalg af smukke farvetoner, som giver et flot sammenspil til vores håndlavede møbler. Såfremt man ønsker en alternativ specifik farvetone, skal vi blot have den ønskede NCS farvekode og kan derefter source farven for en tillægspris. 
    RUM kollektionen kan desuden vælges med overflader i natur olie eller bejdse. Såfremt man vælger bejdsede overflader, har vi flere forskellige toner, man kan vælge ud fra.

  • Greb: RUM kollektionen produceres med vores RUM grebsliste.

  • Bordplade: Vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. 

  • Der kan tilkøbes en specieldesignet emhætteboks, som det sidste prik over i´et til et fuldendt køkkenlook. Vores emhættebokse er håndlavede og designet fra bunden, med afsæt i det pågældende rum, køkken look og valgte indsatsemhætte model. 

Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4786a_web_3.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4837a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4852a_web_4.jpg
Handcrafted_interior_rum_kitchen_DSC4834a_web_2.jpg