SHAKER BAD

Handcrafted_interior_Bad_shaker_DSC4743a_web.jpg

SHAKER-kollektionen er skabt med respekt for de gamle Shaker-håndværkertraditioner, der giver møblerne et eksklusivt og elegant udtryk.

SHAKER-kollektionen kan fremstilles både, så møblerne får et klassisk og herskabeligt look, og så de får et skarpt og elegant look.

Med SHAKER-kollektionen i både køkkenet og på badeværelset sikres en rød tråd gennem hjemmet. Samtidig giver vores badeværelsesmøbler en flot kontrast til fliser og andre væg- og gulvbehandlinger, der sædvanligvis er at finde i badeværelser.

  • Forrammer: SHAKER-kollektionen kan fremstilles med eller uden forramme.

  • Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne, alt afhængigt af det ønskede look.

  • Væg- eller gulvmontage: Badeværelsesmøblet kan desuden designes således, at det bliver monteret på væggen. Det giver et lettere udtryk. Da hvert møbel er snedkereret fra bunden, og vægten afhænger af den ønskede vask, armatur, vægkonstruktionen samt størrelsen på møblet, vurderes det fra møbel til møbel, hvordan det kan løses.

  • Skræddersyet: Møblerne bliver snedkereret, så de passer til indbyggede vaske, rørføring og armaturer. Således kan vi fremstille håndlavede U-skuffer og paneler, hvor det er nødvendigt i forhold til den individuelle møbelkonstruktion.

  • Farver: SHAKER-køkkenet kan leveres i den ønskede farve. Har vi ikke farven i vores udvalg, kan vi altid skaffe den, når blot vi kender NCS-farvekoden. Det sidste dog for en tillægspris.  

  • Greb: Hos Handcrafted Interior kan de nuværende greb genbruges, eller der kan bestilles nye greb hos en af vores beslagleverandører. Priserne varierer fra model til model.

  • Bordplade: Vi samarbejder med en af Danmarks bedste og mest erfarne bordpladeleverandører. 

Handcrafted_interior_bad_shaker_DSC4749a_web_4.jpg
Handcrafted_interior_bad_shaker_detalje_skuffe_DSC4759a_web.jpg