SHAKER OPBEVARING

Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5507a_web_2.jpg

SHAKER kollektionen, har et eksklusivt og elegant udtryk, og er udviklet med respekt for de klassiske Shaker håndværkstraditioner.

SHAKER kollektionen, kan desuden sammensættes så det enten giver et skarpt elegant look eller et mere klassisk og herskabeligt look.

  • SHAKER kollektionen, kan vælges med eller uden for-ramme.

  • Soklen, kan vælges som udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne, alt afhængigt at det look man ønsker.

  • Der kan tilkøbes speciallavet inddelere til de håndlavede skuffer. Disse bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvori man ønsker dem placeret og fås i forskellige designs/modeller til forskellige formål og behov; så som opdeling til tøj eller accessoires.

  • Farver: Vi har et alsidigt udvalg af smukke farvetoner, som giver et flot sammenspil til vores håndlavede møbler. Såfremt man ønsker en alternativ specifik farvetone, skal vi blot have den ønskede NCS farvekode og kan derefter source farven for en tillægspris. 

  • Greb: Hos Handcrafted Interior, kan man enten købe eller genbruge de greb man ønsker eller vi kan bestille greb fra en af vores beslag leverandører. Priserne varierer fra model til model.

  • Hvert opbevaringsmøbel bliver designet således at det afspejler vores kunders individuelle behov. Det er således muligt at customize hvilken indmad, samt placering af disse man ønsker. Vores udvalg består blandt andet af: håndlavede skuffer, skoskuffer, bøjlestænger samt hylder. Alle er naturligvis håndlavet fra bunden ud fra individuelle mål. 

  • Vi arbejder i hele konstruktioner med bag og side beklædning på alle vores møbler. Man kan dog vælge om man ønsker møblet med fronter, eller mere åbne konstruktioner uden fronter, eller en kombination.

Handcrafted_interior_opbevaring_skuffe_DSC5615a_web_1.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_reol_shaker_DSC4983a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_laage_greb_DSC5017a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_skuffe_shaker_DSC5077a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_seng_DSC5054a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5396a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5392a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5244_1a_web_3.jpg