SHAKER OPBEVARING

Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5507a_web_2.jpg

SHAKER-kollektionen har et eksklusivt og elegant udtryk. Kollektionen er udviklet med respekt for de klassiske Shaker håndværkstraditioner fra USA.

SHAKER-kollektionen kan sammensættes, så der opnås et skarpt og elegant look eller et mere klassisk og herskabeligt look.  

Forrammer: SHAKER-kollektionen kan fremstilles med eller uden forramme.

Soklen kan være udestående, tilbagetrukket eller i niveau med fronterne. Det kommer helt an på det ønskede look.

Skuffer: Der kan tilkøbes speciallavede inddelere til de håndlavede skuffer. Disse bliver indbygget i de specifikke skuffer, hvor det ønskes. Mange alternative design og modeller til forskellige formål og behov, for eksempel til opdeling af tøj og accessoires.

Farver: Vi har mange alternativer af smukke farvetoner, der alle giver et flot sammenspil med vores håndfremstillede møbler. Hvis der ønskes en alternativ specifik farvetone, skal vi blot have NCS-farvekoden. Derefter kan vi source farven for en tillægspris. 

Greb: Ønskes eventuelt tidligere greb genbrugt, kan det naturligvis lade sig gøre. Ellers kan vi bestille greb hjem fra en af vores beslagleverandører. Prisen afhænger af den valgte model.

Tilpasning: Hvert opbevaringsmøbel bliver designet således, at det afspejler de individuelle behov. Det er således muligt at customize indmaden samt placeringen ud fra de givne ønsker. Vores alternativer består blandt andet af: Håndfremstillede skuffer, skoskuffer, bøjlestænger samt hylder. Alle er naturligvis håndlavet fra bunden ud fra individuelle mål. 

Konstruktion: Vi arbejder i hele konstruktioner med bag- og sidebeklædning på alle vores møbler. Ønskes møbler med fronter, mere åbne konstruktioner eller en kombination, kan det naturligvis lade sig gøre.

Handcrafted_interior_opbevaring_skuffe_DSC5615a_web_1.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_reol_shaker_DSC4983a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_laage_greb_DSC5017a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_skuffe_shaker_DSC5077a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_seng_DSC5054a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5396a_web.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5392a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_opbevaring_shaker_DSC5244_1a_web_3.jpg