SKOV KØKKEN

Handcrafted_interior_skov_line_kitchen_DSC5339a_web_4.jpg

SKOV-kollektionen har fokus på kvadratisk fræsede greb med bløde afrundede afslutninger.

Det giver et grafisk rent design, der følger træets naturlige linjer, og skaber et harmonisk og organisk udtryk. 

Forrammer: Et SKOV køkken kan fremstilles med eller uden forramme. Ønskes et køkken med forramme, kan de være enten vertikale, horisontale eller vores klassiske model, hvor forrammen så vidt muligt er rundt om hvert modul.

Soklen har stor betydning for køkkenets samlede look. Den kan fås som tilbagetrukket eller i niveau med fronterne.

De håndlavede skuffer kan indrettes med specialfremstillede inddelere. De bliver indbygget i de skuffer, hvor det ønskes. Vi har 10 forskellige inddelere til blandt andet bestik, krydderier og knive.

Farver/Overfladebehandling: Et SKOV køkken kan fås i den farve, som ønskes. Vælg mellem et varieret udvalg af farvetoner, der skaber et flot sammenspil med vores håndfremstillede møbler. Ønskes en farve, der ikke er blandt vores alternativer, kan den tilkøbes, blot NCS-farvekoden oplyses. SKOV-kollektionen kan også fremstilles med overflader i naturolie eller bejdse. Her tilbydes flere forskellige toner.

Greb: Et SKOV køkken har kvadratisk fræsede greb med bløde afrundede afslutninger, hvorfor der ikke kan tilkøbes andre greb til denne kollektion.

Bordplade: Gennem vores samarbejde med en af Danmarks bedste bordpladeleverandører, er det muligt at levere bordplader i eksklusive materialer. 

Emhætteboks: Vi kan designe en emhætteboks fra bunden mod et tillæg. Dermed kommer den specialdesignede emhætteboks til at passe til rummet, køkkenlooket og den ønskede indsatsmodel til emhætten.

Handcrafted_interior_skov_line_kitchen_DSC5372a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_skov_line_kitchen_DSC5357a_web_1.jpg