SKOV OPBEVARING

Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC4884a_web_2.jpg

I SKOV-kollektionen ligger det overvejende fokus på de fræsede greb med bløde afrundede afslutninger.

Samtidig har SKOV-kollektionen et grafisk rent look, der følger træets naturlige linjer. Det skaber et harmonisk og organisk udtryk. 

  • Forrammer: SKOV-kollektionen kan produceres med eller uden forramme. Ønskes forramme, kan den både være udelukkende vertikal, udelukkende horisontal eller vores klassiske løsning med forrammer rundt om hvert modul.

  • Soklen: Alt afhængig af det foretrukne udtryk kan soklen være i niveau med fronterne eller tilbagetrukket.

  • Skufferne kan inddeles, som det ønskes. Der kan tilkøbes specialproducerede inddelere til for eksempel tøj og accessoires. Disse bliver placeret i de specifikke, håndfremstillede skuffer.  

  • Farver/Overfladebehandling: Mange alternative farvetoner, der alle passer smukt til de håndsnedkererede møbler. Ønskes en specifik farvetone, der ikke er i vores sortiment, kan vi mod en tillægspris source den, hvis vi får NCS-farvekoden. Desuden kan SKOV-Kollektionen fremstilles med overflader i naturolie eller bejdse. Vi har flere forskellige bejdsede overflader at blive inspireret af.

  • Greb: På SKOV-kollektionen er der fræsede, kvadratiske greb med bløde afrundede afslutninger.

  • Tilpasning: Hvert opbevaringsmøbel bliver designet, så det afspejler både behov og ønsker. Både indmaden og placeringen bliver altså fuldstændig, som det ønskes. Vælg blandt andet mellem følgende alternativer: Håndlavede skuffer, skoskuffer, bøjlestænger samt hylder. Alle er naturligvis fremstillet i hånden helt fra bunden ud fra de individuelle mål. 

  • Konstruktion: Alle møbler leveres som hele konstruktioner med side- og bagbeklædning. Det er også muligt at vælge møbler med fronter, åbne konstruktioner eller en kombination af disse.

Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC5106a_web.jpg
Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC5114a_web_4.jpg
Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC5097a_web_4.jpg
Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC5099a_web_2.jpg
Handcrafted_interior_skov_line_opbevaring_DSC5111a_web_4.jpg