Snedkerkøkken

snedkerkoekken-i-moerkt-trae.PNG

Et snedkerkøkken er et luksus-køkken, der er bygget op i hånden af dygtige snedkere. Udgangspunktet er det rå træ, og det færdige produkt er skræddersyet præcist til kunden – både på mål, indretning og i valget af materialer. Resultatet er et herskabeligt, utroligt flot og holdbart køkken skabt efter stolte håndværkstraditioner. Læs her, hvorfor du skal vælge et komplet snedkerkøkken fra Handcrafted Interior.

Det bedste snedkerkøkken er det, der er bygget præcist til dit hjem og det sted i hjemmet, hvor køkkenet skal stå. Alt lige fra målene, indretningen i skuffer og skabe, samt valget af materialer til både låger, skuffefronter og indmad er noget, du har haft indflydelse på.

Her er ingen præfabrikerede dele eller elementer. Ingen liste med standardelementer at vælge ud fra. Og ingen standardmål, du er nødt til at overholde. Alt skabes på specielmål, f.eks. for at kreere det mest æstetiske udseende, eller på grund af udfordringer i det rum, hvor køkkenet skal være. Er der brug specialindretning af skuffer eller skabe, bygges det nænsomt og nøjagtigt af de dygtige snedkere i høj håndværksmæssig kvalitet hele vejen igennem.

Det giver dig et håndlavet snedkerkøkken i ægte træ.  Samlinger er fingertappede – en ældgammel teknik som snedkere har brugt til at skabe holdbare og solide samlinger med i århundreder. Bare se de gamle katedraler, herregårde og slotte, hvor træværket stadig er det samme, som dengang de blev bygget.

Kort sagt: Et snedkerkøkken er kvalitet der holder, kan mærkes og ser smukt, herskabeligt og eksklusivt ud. Et køkken, der giver et perfekt arbejdsrum til at skabe gode, gastronomiske oplevelser, mens du hjælper ungerne med lektierne ved køkkenbordet, nyder et glas god vin sammen med din partner, eller smalltalker med gæsterne inden middagen sættes på bordet.

Et snedkerkøkken i tidløse kollektioner

Nøjagtigt sådan er et snedkerkøkken fra Handcrafted Interior. Det er håndbygget helt fra bunden af passionerede snedkere på nøjagtigt de mål, med den indretning og i de materialer, som du ønsker dig.

Køkkenets grundlæggende design kan vælges ud fra flere forskellige kollektioner. Fælles for dem alle er, at de er klassiske, tidløse og giver et smagfuldt og luksuriøst udseende på dit nye køkken.

Vælg mellem disse kollektioner:

 • SHAKER: Et elegant og eksklusivt køkken, der er udviklet efter Shakernes stolte håndværksmæssige traditioner. Kan tilpasses, så det enten giver et skarpt, elegant udseende, eller har et mere herskabeligt og klassisk udtryk.

 • CLEAN: Et helt tidløst, funktionelt design med rette linjer og smukke træfronter. Kan tilpasses i farve eller materialevalg på fronterne, ligesom det er muligt at vælge forskellige typer forrammer, greb og forløb på soklen.

 • RUM: En hyldest til det klassiske nordiske design. Udmærker sig ved den kvadratiske grebsliste på skabe og skuffer. Rum har store, finerede træflader, som giver et roligt og helt stramt arkitektonisk udseende. Bemærk detaljer som gennemløbende årer i træet på tværs af skuffer og skabe i natur.

 • SKOV: En kollektion med fræsede, kvadratiske greb med enten farvede eller fronter i natur. Det skaber et harmonisk og meget organisk udtryk i et grafisk rent design.

 • KBH: Et snedkerkøkken inspireret af de klassiske københavnerkøkkener. Forrammerne og de overfalsede låger skaber en smuk dybde, som giver et tidløst, stilrent design med plads til individuelt valgte farver og greb.

Masser af tilpasningsmuligheder

Udover de forskellige muligheder der er for at personliggøre de enkelte elementer, kan alle Handcrafted Interiors køkkener tilpasse på disse punkter:

 • Forrammer: Vælg et køkken uden eller med forrammer. Med forrammer er det muligt at vælge kun vertikale eller kun horisontale forrammer. Eller den klassiske løsning med forrammer hele vejen rundt om hvert enkelt modul. En lille detalje ved et snedkerkøkken med stor effekt for udtrykket.

 • Soklen: Soklen kan på de fleste køkkenkollektioner vælges enten at være tilbagetrukket, i niveau med fronten eller placeres udvendigt på fronten. Valget af soklens forløb har afgørende betydning for det indtryk, køkkenet giver i det rum, hvor det står. Endnu en lille detalje med stor betydning.

 • Skuffeopbygning: Vælg mellem 10 forskellige, klassiske opbygninger af skufferne. Naturligvis i massivt træ.

 • Farvet eller natur: Få et helt hvidt snedkerkøkken – eller en anden farve. Eller et snedkerkøkken i eg, ask eller en anden træsort. Vi tilbyder fronter i et alsidigt udvalg af smukke farvetoner, der passer til vores andre møbeltyper. Eller vælg din egen farve indenfor NCS-farveskalaen. Eller fronter i natur, hvor træårerne går på tværs af modulerne.

 • Greb: På de køkkenkollektioner som ikke har fræsede greb eller grebslister, kan der vælges mellem et righoldigt udvalg af greb fra vores store udvalg af beslag. Det er også muligt at genbruge greb fra det tidligere køkken, købe greb fra en vintagebutik eller noget helt fjerde.

 • Bordpladen: Bordpladen leveres af en af Danmarks mest erfarne leverandører. Vælg mellem flere forskellige, smukke typer natursten eller en bordplade i ægte marmor. Du kan naturligvis også vælge en bordplade i samme træsort som fronterne på køkkenet – eller en anden træsort.

 • Emhætteboks: Det er muligt at tilkøbe en specialdesignet emhætte-boks, som passer præcist til den model emhætte, du har valgt. Designet tilpasses efter det omgivende køkkenrum og køkkenets udseende, så du får en 100 % indpasset emhætte i dit nye køkken.

 • Derudover har du naturligvis mulighed for at vælge præcis de hvidevarer, du ønsker i dit køkken. De kan integreres fuldstændigt i køkkendesignet, blot vi kender modellen. Således kan vi integrere f.eks. et traditionelt køleskab, skuffekøleskabe og opvaskemaskine, så de gemmes helt af vejen i dit nye snedkerkøkken.

Vi kan også opbygge en særlig sektion med f.eks. flere forskellige ovne, så de sidder i en god og praktisk anvendelseshøjde, eventuelt suppleret med et praktisk varmeskab, der kan holde maden varm. Desuden kan vi også integrere vinkøleskabe, så får de bedste muligheder for at give en nænsom og perfekt opbevaring af dine årgangsvine.

Når det kommer til den øvrige indretning af dit køkken men også hvis du ønsker det, hele dit hjem, har du mulighed for at blive rådgivet af en af Danmarks mest anvendte og erfarne indretningsstylister.

Et håndlavet køkken skabt gennem en helt enestående proces

Tilblivelsesprocessen for et snedkerkøkken fra Handcrafted Interior er helt speciel. Den starter med, at du besøger os i enten København eller Århus. Her kan du se vores showroom med snedkerkøkken-udstillinger af vores forskellige kollektioner.

Skab dit eget unikke snedkerkøkken

Derefter tager en af vores erfarne køkkendesignere et møde med dig omkring dit nye snedkerkøkken. Her går I sammen i detaljer med, hvilken af vores kollektioner køkkenet skal bygges ud fra, samt hvilke tilpasninger og indretningsønsker du har.

Gennem hele processen rådgiver vi, og viser eksempler på, hvordan vi har løst lignende opgaver for andre kunder. Både i forhold til samspillet med resten af din bolig, den praktiske indretning af rummet, og hvordan du får skabt de bedste forhold for at benytte køkkenet til gastronomiske kreationer. Vi kan således gå helt ned i den optimale placering af skuffer og hylder, og hvor du med fordel kan opbevare gryder, pander, knive, krydderier og så videre.

Ud fra alle dine ønsker og drømme opbygger designeren et forslag til dit nye køkken. Når I er blevet helt enige om look og opbygning, kommer vi hjem til dig og måler op. Ud fra opmålingen tilpasses køkkenet til de faktiske mål.

Bygges i hånden af passionerede snedkere

Derefter er køkkenet klar til at blive bygget. Det foregår på vores værksted i Letland, hvor de af vores snedkere, der kommer til at stå for både produktionen og monteringen af dit køkken går i gang med opgaven. Det er således præcis de samme folk, der har dit køkken i hænderne hele vejen, fra de starter med at skære den første planke af det rå træ, og til de har monteret den sidste skuffe hjemme hos dig.

Snedkerne skaber hvert enkelt element nøjagtigt, som du har bestilt det, og samler hele køkkenet på værkstedet. Så er de helt sikre på, at alt passer perfekt sammen, og at det færdige resultat kommer til at overgå dine drømme.

Samles af de samme hænder, som har skabt køkkenet

Når de er færdige med køkkenet, skiller de det hele ad, pakker det forsvarligt ned, og sender det hjem til dig. Derefter flyver vi snedkerne til Danmark, hvor de kommer, og sætter køkkenet op hjemme hos dig.

Det giver et færdigsamlet køkken helt uden fejl. For køkkensnedkerne har haft hvert eneste stykke træ i hænderne før, ved nøjagtigt hvordan det passer ind i køkkenet, og har allerede samlet det til perfektion en gang. Det har givet dem en forkærlighed for netop dit køkken, og en håndværksmæssig stolthed over det færdige produkt, der tydeligt kan ses på det endelige resultat.

Derfor er det færdige køkken i en klasse helt for sig, der vil give dig en daglig glæde over dit valg af både snedkerkøkken og leverandør i masser af år fremover.

Alle kan bruge et snedkerkøkken

Som du kan se, er der stor forskel på almindelige ”træ”-køkkener, og så et ægte snedkerkøkken fra Handcrafted Interior. Det er kvalitet hele vejen igennem, som alle kan glædes over, uanset størrelsen og ønskerne til deres nye køkken.

Et stort snedkerkøkken til villaen eller herskabsboligen

Til patriciervillaen eller herskabslejligheden, er et håndbygget snedkerkøkken i høj håndværksmæssig kvalitet og eksklusivt materialevalg det oplagte valg, der er med til at fremhæve det herskabelige, det storslåede og det unikke ved din bolig.

Snedkerkøkkenet tilfører endnu mere elegance og raffinement, og kan aktivt understrege den eksklusive stil, du har valgt for din indretning. Samtidig bliver det et flot og elegant, naturligt samlingspunkt for både jeres hverdag, uformelle sammenkomster med gode venner, og skabelsen af de kulinariske oplevelser, som I trakterer jeres gæster med.

Et klassisk snedkerkøkken i boligens oprindelige stil

Har du købt et ældre hus, hvor de tidligere ejere har erstattet det oprindelige køkken med et nyere standardkøkken? Så giver vi mulighed for at genskabe det oprindelige køkken i husets ånd.

På samme måde kan vi genskabe de oprindelige badeværelsesmøbler og opbevaringsløsninger. Det giver dig en helt unik mulighed for minutiøst at rekonstruere husets stemning, oplevelse og fornemmelse, nøjagtigt sådan som arkitekten havde det i tankerne, da huset oprindeligt blev tegnet og bygget.

Et lille snedkerkøkken til lejligheden

Til små lejligheder kan vi skabe en bedre udnyttelse af pladsen, fordi vi kan skræddersy de enkelte køkkenelementer præcist til den plads, der er til rådighed. Det betyder, at der ikke bliver spildplads til overs. Samtidig giver det mulighed for at skabe et mere æstetisk køkkenudtryk.

Skrå og skæve vægge, ujævne gulve eller faste rørføringer er heller ikke noget problem. Alt kan tilpasses præcist til forholdene på stedet, og tegnes, så f.eks. rørføringen integreres fuldstændigt i både kabinettet og indmaden i køkkenmøblerne.

Hvad koster et snedkerkøkken?

I modsætning til traditionelle køkkenløsninger, har vi ingen snedkerkøkkener på tilbud. Vi producerer aldrig til lager, kun specifikt til den enkelte kunde.

Prisen på et snedkerkøkken fra os afhænger naturligvis af dit valg af kollektion, materialer og udformning af det konkrete snedkerkøkken, samt hvor mange skuffer, skabe og andre detaljer, du ønsker dig.

Vi er kendt for uden sammenligning at være det køkkenfirma i Danmark, der har den bedste pris på snedkerkøkkener, og dem som giver dig mest værdi, højest kvalitet, og en helt unik skabelsesproces og kundeoplevelse. Kort sagt: Mest og bedst snedkerkøkken for pengene!

Din mulighed for at få opfyldt dine køkkendrømme!

Tag første skridt i retning af opfyldelsen af din køkkendrøm

Book et møde med en af vores køkkendesignere i vores showroom i København eller Aahus. Herfra kan vi så tage de første skridt til at opfylde din drøm om det perfekte snedkerkøkken til netop dit hjem.

Book dit møde med os her!